DUOTONE SUMMERCAMP

HEEG

LEER NIEUWE WATERSPORTEN EN VERBETER JE SKILLS:

Het concept is simpel: Jij wil coole dingen leren en wij gaan je daarbij helpen.
Kleine groepjes en persoonlijke aandacht, voor je het weet heb je de basis onder de knie.
Windsurfen, wingfoilen en suppen, een leuk afwisselend programma.

Lauran Spitters (voorzitter WSH):
De Watersport vereniging Heeg (WSH) is volop in ontwikkeling. Al jaren staat de WSH bekend om de zeiltrainingen voor de jeugd en volwassenen en de vele zeilwedstrijden die wij organiseren. Onze prachtige locatie “It Sylhûs” ligt direct aan het Heegermeer. Deze plek leent zich uitstekend als startplek voor SUP-pers, wind- en wingsurfers en foilers. Dit jaar organiseren we in samenwerking met Duotone Summercamps een funcamp, zodat zoveel mogelijk jongeren kennis kunnen maken met deze leuke watersporten en de WSH. De WSH wordt graag het Surf en foil centrum van Noord Nederland. In samenwerking met het Regionale Training Centrum (RTC) wordt een programma opgezet dat de talentvolle jeugd wordt getraind om in wedstrijdverband door te groeien tot de top van Nederland !

Over ons

Duotone is wereldwijd marktleider en loopt voorop bij het ontwikkelen van de meest geavanceerde en innovatieve wind en watersport materialen voor kitesurfen, windsurfen en wingfoilen. De motivatie van onze instructeurs is jouw ervaring, we staan garant voor pure passie en houden van het water en de wind.

DUOTONE STAAT GARANT VOOR HET BESTE VAN HET BESTE EN DAT IS OOK WAAR WE NAAR STREVEN MET HET SUMMERCAMP.

Gido

Ik ben 25 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik op verschillende basisscholen waar ik sportlessen geef en hierbij aan de slag ga met de sociaal emotionele vaardigheden van de leerlingen en de chemie in de groep.
Daarnaast geef ik ook 1 op 1 begeleidingen waar ik op een sportieve manier de sociaal emotionele vaardigheden van de kinderen probeer te stimuleren.

Tijdens mijn CIOS-opleiding kreeg ik de mogelijkheid om gecertificeerd Kite instructeur te worden. Na mijn opleiding heb ik 6 jaar gewerkt op kitescholen en zomerkampen in Nederland en op Bonaire.

Het overdragen van de passie is het allerleukste wat er is! Terug in Nederland wist ik wat ik wilde:

"De watersport passie die ik heb, delen met de jeugd!"

Sem

Ik ben 18 jaar oud en doordat mijn vader al 25 jaar een groothandel in surfmaterialen heeft, ben ik opgegroeid met windsurfen en watersporten. Mijn eerste meters op een surfplank maakte ik met mijn vader op Mauii toen ik 4 was. Na een paar jaar les en training bij mijn lokale Surfclub, ging ik op mijn 12e voor het eerst zelf naar een windsurfkamp en wist vanaf dat moment dat ik zelf les wilde gaan geven en iedereen wilde laten zien hoe leuk het is.

Al jaren help ik mijn vader bij watersport evenementen dus je kunt zeggen dat het organiseren me met de paplepel is ingegoten.

"NA DE AFGELOPEN JAREN LES TE HEBBEN GEGEVEN BIJ EEN SUMMERCAMP, WILDE IK DE VOLGENDE STAP MAKEN EN VOOR MEZELF BEGINNEN."

Wacht niet te lang
want vol = vol

Corona

Wij werken tijdens onze verschillende camps uiteraard volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Indien het door jou geboekte camp vanwege maatregelen van de overheid niet door kan gaan, dan krijg je gewoon 100% van je reeds betaalde geld terug of kun je gratis omboeken naar volgend jaar.

DUOTONE SUMMERCAMPS HEEG
DATA 2021

Leer een nieuwe watersport en verbeter je skills!
Het concept is simpel: Jij wil coole dingen leren en wij gaan je daarbij helpen.
Kleine groepjes en persoonlijke aandacht, voor je het weet heb je de basis onder de knie.

DE CAMPS ZIJN 3 DAGEN

DAGELIJKS
09:00 brengen / 17:00 ophalen

DATA

  • CAMP 1: 12 juli t/m 14 juli
  • CAMP 2: 15 juli t/m 17 juli

PROGRAMMA

  • 09.30-11.30 1e activiteit
  • 11.30-12.30 pauze en lunch
  • 12.30-14.30 2e activiteit
  • 14.30-14.45 korte pauze
  • 14.45-16.45 3e activiteit
  • 16.45-17.00 gezamenlijke afsluiting

We verblijven in en om “It Sylhûs”, de thuislocatie van watersport vereniging Heeg.

Wil jij een echte Surfdude of Surfchick worden?

Check onze camps, maak een keuze en schrijf je dan snel in voor een van de Duotone Summercamps.
Er kunnen per week maximaal 30 deelnemers meedoen.

Veelgestelde vragen

Het Duotone Summercamps Heeg heeft It Sylhûs als basis en van daaruit gaan we het water op.
WaterSportvereniging Heeg
Pharshoeke 101
8621 CW HEEG
www.wsheeg.nl

Het Duotone Summercamps is voor sportieve kinderen van 10 t/m 17 jaar die op zoek zijn naar avontuur, nieuwe vrienden willen maken en nieuwe watersporten willen leren.

We gebruiken de nieuwste materialen van Duotone / Fanatic en ION

Ja, die heb je in Nederland meestal nodig. Je krijgt van ION een surfpak in bruikleen en daar waar nodig ook een zwemvest en of helm.

Nee, in principe niet. Tijdens de wisselpauzes krijg je te drinken en een snack en tijdens de grote pauze zorgen we voor een lunchpakket. Zelf iets meenemen mag maar is niet noodzakelijk.

Het weer kunnen we helaas niet sturen maar we hebben alternatieven zoals longboarden, land activiteiten en suppen achter de hand.

Je kunt Duotone Summercamps bereiken via mail aloha@duotonesummercamps.nl , het contactformulier op de website of via 085-0605250.

Het telefoonnummer 085-0605250 staat doorgeschakeld naar de leiding van het Summercamp. Er is 24/7 iemand van de Duotone Summercamps bereikbaar.

Ja natuurlijk, geef dit a.u.b. bij aanmelding door zodat we ons daar op in kunnen stellen en indien daar onduidelijkheid over is we contact op kunnen nemen om te zorgen dat jouw camp zonder problemen verloopt.

Als je medicijnen gebruikt of er iets anders is waar we rekening mee moeten houden, geef dit dan a.u.b. door bij aanmelding.

Je wilt een sportief camp en je bent nog geen 18 dus daar hoort geen alcohol, sigaretten of drugs bij.

Je bent niet verplicht om een annuleringverzekering af te sluiten maar een reisverzekering en ziektekosten verzekering is verplicht. We raden je aan om bij je tussenpersoon te vragen of je reisverzekering moet worden uitgebreid met extreme (water)sporten.

Duotone Summercamps

FUN CAMP
HEEG

3 dagen verschillende sporten leren op het Heegermeer

Alle 3 de dagen zullen we 2 uur besteden aan windsurfen, 2 uur aan wingfoilen en 2 uur aan suppen. Tussendoor uiteraard pauzes met een snack en wat te drinken en een lunchpakket.

Bij de Duotone Summercamps Heeg gaan we voor het beste en gebruiken dus alleen materiaal van Duotone en Fanatic. Het gebruik van ION wetsuits is voor alle deelnemers inbegrepen. We beginnen op het droge en zodra de basiskennis onder de knie is gaan we het water op.

Bij It Sylhûs is voor beginners een speciale kom waar je in de beschutting kunt leren en niet af kunt drijven.

Zodra we wat verder zijn en de weersomstandigheden laten het toe dan kunnen we het Heegermeer op.

DE KOSTEN VOOR DUOTONE SUMMERCAMPS HEEG ZIJN:

€ 195,-

all-inclusive*: Lunchpakket | snacks & drinken tussendoor | de surflessen en het gebruik van een ION wetsuit | gebruik van het surfmateriaal | alternatief programma bij gebrek aan wind of juist teveel | goodiebag met o.a. Duotone, Fanatic en ION goodies | je eigen originele Duotone Summercamps Dopper® drinkfles.

AANMELDEN

FUN CAMP HEEG

CONTACT

Heb je nog extra vragen over de DUOTONE SUMMERCAMPS? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

AANMELDEN

WINDSURF CAMP

WINDSURF
CAMP

Windsurfen is de moeder van alle funsporten. De laatste jaren is mede door de diverse wereldtitels en olympisch gouden medailles de populariteit van windsurfen weer enorm toegenomen.

De teams van Duotone en Fanatic zijn al sinds 1981 betrokken bij de ontwikkeling van de sport. Niet voor niets dus dat ze toonaangevend zijn op gebied van innovaties en prestaties.

Bij de Duotone Summercamps gaan we voor het beste en gebruiken dus alleen materiaal van Duotone en Fanatic. Het gebruik van ION wetsuits is voor alle deelnemers inbegrepen.We beginnen op het droge en zodra de basiskennis onder de knie is gaan we het water op.

Bij het surfcentrum is voor beginners een speciale kom waar je overal kunt staan en niet af kunt drijven.
Als je al enige ervaring hebt, geef dit dan inclusief je leerdoelen aan bij je inschrijving. Wij zorgen dan met onze instructeurs voor een passend programma.

Zeil & Surfcentrum Brouwersdam aan de binnenzijde van de Brouwersdam (Kabbelaarsbank/ Grevelingen), is onze partner en locatie waar we windsurfen.

De kosten voor een week all-inclusive* Summercamp zijn:

€ 650,-

all-inclusive*: Verblijf op de Duotone Surf Hangout van Camping Port Zélande | alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) | snacks & drinken tussendoor | de surflessen en het gebruik van een ION wetsuit | surfmateriaal | skills boek | avondprogramma | alternatief programma bij gebrek aan wind of juist teveel | Duotone Summercamps t-shirt | goodiebag met o.a. Duotone, Fanatic en ION goodies | je eigen originele Duotone Summercamps Dopper® drinkfles